Adatvédelmi tájékoztatás

A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Abban az esetben, ha hozzájárul a sütik használatához, kattintson az OK gombra. Részletesebb információt az Adatkezelési Szabályzatban talál.

ok

Eladó egyéb telek Sopron

9494 Sopron

3 M €

40 € /m2

  • Telekterület:

    75000 m2

Eladó egyéb telek Sopron
1 / 3
  • Eladó egyéb telek Sopron
  • Eladó egyéb telek Sopron
  • Eladó egyéb telek Sopron
Közvetítői azonosító: M230128-4468248
Azonosító: 537939

Paraméterek:

  • vezetékes gáz
  • vezetékes víz
  • villany

Leírás:

Győr-Moson-Sopron megyében, Sopron városában, Balf városrészben, a Szanatórium szomszédságában összesen 88 db közművesített lakótelek kialakítására alkalmas közel 8 Ha fejlesztési terület eladó. Ezen lakóparknak tervezett területen az önkormányzat és a közműhálózatok kialakításának engedélyeztetése folyamatban van. A fejlesztési területen kialakítható telkek 700-900 m2 közötti nagyságúak a terepviszonyok függvényében. A terület központi részén egy kb 1500 m2 nagyságú közkert kerül tervezésre, mely zöldterületen játszótér, futópálya, pihenő kert is szolgálja az itt lakók kényelmét. Az infrastruktúra kiváló, közelben buszmegálló, jó közlekedési lehetőségek . A városrész fejlesztése is kimagasló, hiszen a közelmúltban megannyi helyszín került kialakításra, vagy újult meg. Pl.: szabadidőpark, interaktív látogatóközpont, tanösvény. Amennyiben egy ilyen rendezett lakóparkban szeretne építkezni és további kérdése van keressen bizalommal elérhetőségeimen!

Referencia szám: M230128

Figyelmeztetés!

A lakpont.com semmiféle felelősséget nem vállal az oldalon megjelent hirdetések tartalmáért, illetve a hirdetésekhez feltöltött képekért! Kérjük keresse a hirdetés feladóját a pontos és részletes információkért.

hirdetés

Hirdető:

hirdetés

hirdetés

Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Jánosi Katalin Klára

Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Hibás email!
Email-t vagy telefon számot meg kell adjál!
Túl rövid telefonszám!
Még karaktert írhatsz

Üzenetem elküldésével elfogadom a lakpont.com
Általános Szolgáltatási Feltételeit

Az ÁSZF elfogadása nélkül nem küldhetsz üzenetet!
Siker!

© 2017 lakpont.com

Minden jog fenntartva

Üzemelteti: infonet.hu [ ingatlanapp.com ]